Menu

Ind- og udmeldelser

Indmeldelse (se forneden)
Du tilmelder dig i en af vores afdelinger, hvorefter vi sætter dig ind på det rigtige hold (efter køn og alder). Er man ikke registreret medlem (indmeldt), kan man ikke kobles på holdkort og dermed ikke spille kamp.
Betaling af kontingent
Ved indmeldelse og registrering af betaling tilmeldes dit betalingskort samtidig en abonnementsordning. Det betyder, at kontingenter fremover automatisk trækkes på dit betalingskort. Der kan anvendes Dankort, VISA-kort og MasterCard. 
Ved den efterfølgende kontingent opkrævning modtager du en mail nogle dage før trækningen. Det er dit eget ansvar, at klubben har din rigtige mail.
Kontingentet opkræves to gange om året for aktive medlemmer og en gang om året for passive medlemmer. Opkrævningsdatoer er 1. februar og 1. august.
Restance
Eventuelt restancer kan indbetales til klubbens konto i Sparekassen Sjælland: Reg. nr. 0586 Konto: 0000 112621 eller ved brug af klubbens MobilePay nummer 76804. Husk ved indbetaling at anføre hvem der indbetales for!
Hjælp til kontingenttilskud
Har en familie brug for hjælp med ansøgning hos kommunen, sports- eller NGO organisationer om kontingenttilskud kan klubbens administrative medarbejder Ulrik Damm rådgive: Mobil: 5379 2791, E-mail: ulrik@dragoer-boldklub.dk
Udmeldelse
Ønsker du ikke længere at være medlem af Dragør Boldklub, så kan du melde dig ud via din profil på MitDBU eller på dette link
Kontakt
Du er altid velkommen til at kontakte Dragør Boldklubs administrative medarbejder Ulrik Damm på ulrik@dragoer-boldklub.dk, eller på mobil 5379 2791 hvis du har spørgsmål.
Luk