Dommerbetaling

Retningslinjer

for

klubbens betaling af dommerudgifter i ”Dommer-Løse-Kampe”

På klubbens bestyrelsesmøde 8. marts 2017 blev det besluttet at klubben fremover dækker dommerudgifter ved hjemmekampe i vinterturneringer og træningskampe for 11 og 7-mands seniorkampe og 11-mands ungdomskampe fra og med U13.

For ikke at udgifterne skal løbe løbsk opfordrer bestyrelsen holdene til at søge at benytte klubbens egne dommere eller at rekvirere dommere fra dommerhjælpen.dk  før der rekvireres dommere fra DBU København hvor klubben kan blive pålagt at betale store kørselsudgifter.

Ved benyttelse af egne dommere vil klubben honorerer dommeren med et honorar på 250 kr. svarende til klubbens betaling for dommere rekvireret fra dommerhjælpen.dk.  Udbetalingen af de 250 kr. kan som hidtil ske i Marketenderiet mod kvittering på udgiftsbilag.

Dragør Boldklub

1. marts 2017