Menu

Skal du med på fodboldakademiet?

image
08. juli 2022 kl. 07:55
Vores fodboldakademi for spillere U9-U14 er åben for tilmelding til efteråret

Man kan tilmelde sig Dragør Boldklubs Fodboldakademi, når man spiller på årgangene U9-U14 og er medlem af Dragør Boldklub. Særligt mandag, onsdag og torsdag er der ledige pladser, men det er også muligt at tilmelde sig om tirsdagen, selvom der er mange tilmeldte.

Tiden fra U9 til U14 kaldes "Guldalderen"; det er der, hvor børn udvikler sig mest. Der er her man grundlægger sine fodboldmæssige færdigheder, som man skal bruge resten af ens fodboldliv.

Dragør Boldklub ønsker med fodboldakademiet at understøtte denne udvikling, samtidig med at vi ønsker at danne sociale relationer på tværs af køn og alder. En relation, der skal være med til at fastholde de unge når de bliver ældre, ved at de allerede kender spillere på tværs af årgangene.

Åbningstider og dage

Akademiet har åbent mandag – torsdag mellem 13.00 og 16.30. Spillerne møder ind efter skole og træningen er fordelt på 2 træningspas. Man deltager på det pas der passer til ens skoleskema, dog tages der hensyn til alder også.

Fra spillerne møder ind efter skole, og til træningen starter, vil der være afslapning i klubben og mulighed for at lave lektier. Tina i køkkenet sørger for mad og frugt samt saft.

Træningen
Det tidlige hold træner 14.20 – 15.10
Det sene hold træner 15.20 – 16.10
Husk altid at være klar ude på banen til den nævnte starttid.

Træningen er tilrettelagt af vores nye akademiansvarlige Frederik Georgsen, der har en DBU B-træneruddannelse og som har 11 års erfaring som træner og desuden har arbejdet i Bellahøj Skoles Idræts SFO de seneste fem år (læs mere om Frederik). Han vil selv stå for træningen i høj grad, men vil også blive suppleret af en række yngre trænere, der alle er i gang med DBU C-licens uddannelsen. Derved sikrer vi, at der er min. 1 træner pr. 10 spillere til træning.

Træningerne er individuel tekniktræning, dvs. der kan trænes uafhængigt af niveau og der bliver trænet i specifikke kompetencer, så som vendinger, finter, koordination, 1 berøringer osv. Træningen er ikke fysisk hård, så man kan sagtens deltage i egen hold træning samme dag. Der er fokus på at træningen er af høj kvalitet. Det er ikke vigtigt med niveau, men at man er parat til at lære.

Tilmelding & pris
Tilmelding sker ved at skrive til Mette Stie Kallesøe på mettestiekallesoe@gmail.com
Skriv navn på barn, årgang de spiller på samt hvilke dage og tidspunkt dit barn ønsker at træne.

Der vil dagligt være plads til 35 spillere til hver træning fordelt mellem drenge og piger. Der er frit om man vælger 1,2,3 eller 4 dage.

Akademiet i efteråret starter mandag i uge 32 og slutter torsdag i uge 51.
Akademiet i foråret starter mandag i uge 5 og slutter torsdag i uge 25.

Priser (inkl. forplejning) pr. halvsæson (20 uger) pr. 1. august 2022:

1 dag: 1.850,-
2 dage: 3.425,- 
3 dage: 4.875,- 
4 dage: 6.300,- 

Man binder sig for et ½ år ad gangen, dvs. august – december og februar – juni.

Tøjpakke
Der er obligatorisk at man via AMARsport tilkøber en akademi-tøjpakke. Den koster 950,- kr. og indeholder træningsdragt, shorts, t-shirt med påtrykt akademi-logo. Tøjet er til ejendom.

Man supplerer selv tøj når man vokser ud af tøjet. Det er ligeledes obligatorisk at man har akademi tøj på når man træner.

Lukkedage
Vi træner ikke i skoleferier (vinterferie uge 7, påske, efterårsferie uge 42) og helligdage (kristi himmelfart, 2. pinsedag).

I vinterhalvåret vil der trænes på kunst. Akademiet forbeholder sig ret til at aflyse træning i tilfælde af dårligt vejr.