DB Akademihold

Velkommen til Dragør Boldklubs Børneakademi

Man kan tilmelde sig Dragør Boldklubs Fodboldakademi, når man spiller på årgangene U9-U13 og er medlem af Dragør Boldklub.

Tiden fra U9 til U14 kaldes "Guldalderen"; det er der, hvor drengene og pigerne udvikler sig mest og grundlægger deres færdigheder og teknik. Dragør boldklub ønsker med oprettelsen af Dragør Boldklubs fodboldakademi at understøtte denne udvikling, samtidig med at vi ønsker at danne sociale relationer på tværs af køn og alder. En relation der skal være med til at fastholde de unge når de bliver ældre og årgangene bliver mindre, ved at de allerede kender spillere på tværs af årgangene.

Åbningstider og dage

Akademiet har åbent mandag – torsdag mellem 13.00 og 16.30. Spillerne møder ind efter skole og træningen er fordelt på 2 træningspas. Man deltager på det pas der passer til ens skoleskema, dog tages der hensyn til alder også.

Fra spillerne møder ind efter skole, og til træningen starter, vil der være afslapning i klubben og mulighed for at lave lektier. Tina i køkkenet bager boller og friske pølsehorn og sørger for udskåret frugt og saft.

Hvis der ikke er deltagere nok på en af de 4 dage, forsøger vi at flytte børnene til en anden dag.

Træningen
Det tidlige hold træner 14.20 – 15.10
Det sene hold træner 15.20 – 16.10

Husk altid at være klar ude på banen til den nævnte starttid.

Træningen vil være tilrettelagt af den sportslig ansvarlige på akademiet, Michael Haase, der er uddannet  A-licens træner. Der vil være 2 trænere tilstede til alle træningerne, samt en person i klubben til at krydse af og være tilstede for dem der ikke er ude og træne. Træningerne vil være specifik træning, dvs. der kan trænes uafhængigt af niveau og der bliver trænet i specifikke kompetencer, så som vendinger, cuts, hurtige fødder, 1 berøringer osv. Træningen vil ikke være fysisk hård og man kan sagtens deltage i egen hold træning samme dag. Der er fokus på at træningen er af høj kvalitet. Det er ikke vigtigt med niveau, men at man er parat til at lære.

I kan kontakte akademiet i åbningstiden på telefon: 60660189

Tilmelding & pris
Tilmelding sker ved at skrive til Mette Stie Kallesøe på mettestiekallesoe@gmail.com
Skriv navn på barn, årgang de spiller på samt hvilke dage dit barn ønsker at træne.

Der vil dagligt være plads til 22 spillere til hver træning fordelt mellem drenge og piger.  Der er frit om man vælger 1,2,3 eller 4 dage.

Tilmelding skal ske senest mandag d. 3. august 2020. Akademiet starter op d. 10. august 2020 kl. 13.00.
Der skal angives navn, hold, antal dage og hvilke dage.

Priser (incl. frugt/snacks)

1 dag: 1575,-
2 dage: 2925,-
3 dage: 3600,-
4 dage: 5175,-

Alle priser er pr. halvsæson
Man binder sig for et ½ år ad gangen, dvs. August – December og Februar – Juni. Med ferie osv. at det ca. 4,5 måneder i hver sæson.

Tøjpakke.
Der er mulighed via AMARsport for at tilkøbe akademi tøjpakke. Den koster 950,- kr. og indeholder træningsdragt, shorts, t-shirt med påtrykt akademi-logo og eget nummer. Det er obligatorisk at tilkøbe akademi tøj. Tøjet er til ejendom. Man supplerer selv tøj når man vokser ud af tøjet.

Lukkedage
Akademiet følger skolernernes almindelige lukkedage. Desuden vil akademiet være lukket i juli og januar, samt juleferien og påske.
I vinterhalvåret vil der trænes på kunst. Akademiet forbeholder sig ret til at aflyse træning i tilfælde af dårligt vejr.