Dragør Boldklub søger nye trænere til vores U13–U19 årgange

image Dragør Boldklub søger nye trænere til vores U13–U19 årgange
11. juni 2018 kl. 12:45

Dragør Boldklub søger nye trænere til vores U13–U19 årgange. Vi søger både elite/talent trænere og trænere der bare godt kan li ar arbejde med børn og unge, eller ønsker merit til deres CV.

Tiltrædelse senest den 1.8.2018.

Spillere og organisation:
Der er i dag mellem 25-50 spillere på hver årgang, og de er drevet og trænet af primært b-licens trænere, forældre trænere samt trænere fra vores træner-akademi.
Niveauerne spænder fra Øst 1 niveau til breddefodbold,  fastholdelse og introduktion til holdsport og fodbold for de helt nye.
Der holdledere og afdelingsledesre tilknyttet årgangene, så det administrative foretages af andre.

Målsætning:
At videreudvikle og fastholde spillerne i et godt og inspirerende træningsmiljø. At være med til at udvikle hver enkelt spiller specifikt og ikke kun have fokus på at vinde den næste kamp.

Andre muligheder:
Der kan i forbindelse med ansøgningen være mulighed (men intet krav) for at påvirke træningsmiljøet i hele ungdomsafdelingen ved at ansøger også påtager sig jobbet som tværgående træner for hele drenge afdelingen. At være med til at lægge strategien for træning og ”Den Gule Tråd”, Dragør Boldklubs guide til en god årgang .

Dig:

Du forventes at videreudvikle a spillerne fagligt og socialt som foreskrevet af DBU i samarbejde med de øvrige personer omkring årgangen.

Du har erfaring (ikke et krav) med træning af ungdomsspillere såvel fagligt som socialt.

Du kan gå de ekstra meter for fællesskabet.

Du ønsker at arbejde med unge mennesker og børn.

Du har måske erfaring med udarbejdelse af træningsprogrammer.

Du inkluderer (samarbejder) med de øvrige personer omkring holdet.

Du har fuldført B, B2 træneruddannelsen eller har ønsker herom. Er Du A træner er det bare fantastisk.

Du må gerne have haft en aktiv fodbold karriere, men intet krav

Stillingen indebærer en attraktiv trænerpakke med godtgørelse iht. kvalifikationer, trænerpakke og gode muligheder for videreuddannelse. (B, B2 og A)

Har du lyst til at høre mere bedes du kontakte
Ungdomsformand Dragør boldklub, Søren Karlsen, sk@outzource.dk, mobil 26842000